סוד החומוס: שלוש שנות המתנה והפסד של כרבע מיליון שקל

אבא של אמיר ימטוביץ' חלם שבנו יהיה מהנדס, אבל הבן דווקא חלם על חומוס והתעקש לא לוותר על החלום למרות המחיר הכבד

פורסם בתאריך: 3.11.17 09:35

הרומן של אמיר ימטוביץ' בן ה-35 עם חומוס החל רשמית בהגשמת חלום כשפתח עם חבר ילדות, תם שהם, את  "חומוס בוטיק – שייקלה" במתחם של תחנת דלק ב-2008. חלום חלום, אבל החומוסיה הסתברה ככשלון חרוץ ורק רווחיו מהפאב "מיטש" בו היה שותף החזיקו את החומוסייה פתוחה.

"הגענו למצב של להיות או לחדול ומה שהחזיק אותנו היה הפאב. הרווחים משם כיסו על ההפסדים מהחומוס. ממש מכרתי בירות כדי לממן את החלום של החומוס. הייתי יוצא בשעת צהריים עם סינר לכביש ומחלק טעימות לאנשים. לא היה אכפת לי אפילו לישון באוטו ולעבוד כמה שיותר בשביל שהמקום יצליח. ולאט לאט גדל מאגר האנשים" מספר ימטוביץ'. "לקח לעסק שלוש שנים והפסד של כרבע מליון שקל עד שהחל להתייצב ולהגיע לקהל הרחב. ומ-20 לקוחות שהיו מגיעים למקום כיום פוקדים את השייקלה כ-200 חובבי חומוס ביום".

הירשמו עכשיו לקבלת עדכונים על הנושאים שמעניינים אתכם

אז מהנדס ימטוביץ' כבר לא יהיה והרצון הגדול ביותר שלו הוא לראות לצד אשתו נטלי, גם את המשך השושלת בעסקי החומוס, אך בינתיים הוא משתדל להמציא את הגלגל מחדש בעצמו, והפעם עם מנות שרייניג (שיתופיות) ענקיות של חומוס מלא בתוספות. בכל פעם כשהוא מגיש אותן, הוא לא שוכח שעד לפני שנים אחדות אותם שולחנות היו ריקים, וכל צלחת שפונתה היוותה עבורו ניצוץ של תקווה בדרך להצלחה.

תגיות:

אולי יעניין אותך גם

תגובות

🔔

עדכונים חמים מ"השקמה ראשון לציון"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר