שיפודי פרגית מנמנמים על מצע סלט כרוב. צילום עודד ויגנשטיין

שיפודי אנטריקוט ברוטב צ'ימיצ'ורי בסגנון ברילוצ'ה

פורסם בתאריך: 18.9.17 18:03

מכירים את השיפודים העסיסיים של מסעדת המיטבול? אפשר וקל לנסות בבית. ציינו לעצכם גם שהמתכון יעבוד מצוין גם עם נתחי אנטריקוט או נתח אחר המועדף עליכם לשיפודים.

החומרים:

1 ק"ג פרגיות עוף חתוכות לקוביות

בצל לבן חתוך לחצאי רבעים

גמבה עדומה וצהובה חתוכה לקוביות גדולות (בגודל קוביות הפרגית)

לרוטב:

500 גרם פלפלים ירוקים – קוביות קטנות
1-2 פלפל ירוק חריף – קוביות קטנות
100 גרם שום – קצוץ
חצי לימון – קוביות קטנות (עם הקליפה!!)
חצי זר של כוסברה קצוצה
רבע זר של נענע קצוצה
100 מ"ל מיץ לימון סחוט

אופן ההכנה:

משפדים את קוביות הפרגית (4 חתיכות בשיפוד) ביניהם מוסיפים את הבצל והגמבה.

משרים את השיפודים ברוטב הצ'ימיצ'ורי למשך שעתיים לפחות (מומלץ לילה שלם) במקרר.

מכינים את השיפודים על המנגל ומורחים את השיפודים במעט מהרוטב בזמן הצלייה. מומלץ לשמור בצד חלק מהרוטב בכדי לטבול את הבשר לאחר שהשיפודים מוכנים.

 

 

תגובות

אין תגובות

תגיות:

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"השקמה ראשון לציון"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר