פאי תפוחים לבעלי לב חזק, באדיבות הגראז'

לא לבעלי לב חלש: פאי תפוחים מושחת ביותר

פורסם בתאריך: 18.9.17 17:47

פאי תפוחים מושחת במיוחד של מסעדת הגראז'. בצק עתיר חמאה ותפוחים מקורמלים ואם זה לא מספיק: המלצת השף היא להגיש עם כדור גלידת וניל עשירה.

החומרים לבצק פריך:

700 גרם קמח

200 גרם סוכר

400 גרם חמאה

2 ביצים

אופן ההכנה:

  1. מערבבים במהירות את כל המרכיבים ביחד, עד לקבלת בצק אחיד. משאירים לנוח במקום קריר.
  2. משמנים תבנית לפאי (או תבניות אישיות) ומרפדים אותה בבצק.

למילוי:

5 תפוחים מקולפים פרוסים

1 קג' סוכר

אופן ההכנה:

  1. מניחים את התפוחים בסיר על אש נמוכה עם מעט מים וקילוגרם סוכר ומבשלים במשך כשעה עד שהסוכר מתקרמל וצובע את התפוחים
  2. ממלאים את התבנית בתפוחים המקורמלים ומכניסים לתנור לאפיה של כ25 דק'.
  3. מוציאים, מצננים ובוזקים אבקת סוכר לקישוט. מגישים עם כדור גלידה וניל.

 

תגיות:

אולי יעניין אותך גם

תגובות

🔔

עדכונים חמים מ"השקמה ראשון לציון"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר