מומלץ ביותר עם פוקצה חמה, טחינה וירקות צרובים

הכינו את המנגל: הקבב של מסעדת קמפניה

פורסם בתאריך: 18.9.17 17:35

מכירים את הקבב הממכר של מסעדת קמפניה? למי שלא מכיר, מדובר בקבב ישראלי קלאסי, עשיר בטעמים רחב של בשר בקר, כבש, ומגוון ירוקים, שעושים אותו שונה ומיוחד.

החומרים לכ-30 יחידות:

1 ק"ג בשר לטחינה (מספר 2)

150 גרם שומן כבש

צרור כוסברה קצוץ דק

צרור פטרוזיליה קצוץ דק

2 בצלים קצוצים

2 שיני שום קצוצות

כף מלח

כף פלפל

אופן ההכנה:

  1. טוחנים יחד את הבשר ושומן הכבש.
  2. מוסיפין את יתר החומרים ומעבבים לעיסה אחידה.
  3. יוצרים קבבים במשקל 50-70 גרם

תגיות:

אולי יעניין אותך גם

תגובות

🔔

עדכונים חמים מ"השקמה ראשון לציון"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר