ימי החנוכה: המתכון לספינג' של הסייעת בגן הילדים מבאר יעקב

גם השנה דואגת נחמי נחייסי לפנק את הילדים ואת ההורים בספינג' ולביבות תפוחי אדמה לכבוד החג. זה המתכון המנצח שלה:

פורסם בתאריך: 20.12.19 09:34

חנוכה, החג של הסופגניות, הוא גם החג של הספינג', הגרסה המרוקאית לסופגנייה. גם הספינג', שעשוי מבצק שמרים, מטוגן בשמן עמוק, והוא נאכל עם דבש או אבקת סוכר.

מדי שנה בחנוכה נחמי נחייסי, תושבת גבעת חוטר בבאר יעקב, המשמשת כסייעת בגן חצב, מכינה לילדי הגן את מאכלי החג, בהם סופיגניות אשל ולביבות תפוחי אדמה וגם ספינג' היא דואגת לכין לילדים ולהורים.

המתכון של נחמי נחייסי לספינג'

המצרכים:

קילו קמח

2 כפות שמרים

2 כפות סוכר

חצי כפית מלח

4 כוסות מים פושרים

אופן ההכנה:

מכניסים את כל המצרכים לקערה ומערבבים בידיים (לא במיקסר)  עד לקבלת בצק דביק ורך.

מכסים את הבצק וממתים שעה.

לאחר התפחת הבצק יוצרים כדור קטן עם חור באמצע ומטגנים בסיר עמוק.

לאחר הטיגון ניתן לבזוק מעל הספינג' סוכר או אבקת סוכר או דבש.

אולי יעניין אותך גם

תגובות

🔔

עדכונים חמים מ"השקמה ראשון לציון"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר