מותג ההלבשה התחתונה הבינלאומי ויקטוריה'ס סיקרט (Victoria’s Secret) פתח חנות חדשה בקומת הפלטינום בקניון הזהב בראשון לציון, בהשקתה של קולקציית BACKSTAGE שהוצגה בתצוגת האופנה של המותג בלוס אנג'לס לשנת 2026. לאירוע הפתיחה הגיעו לירז צ'רכי וטיילור מלכוב, שהצטרפה לנבחרת שגרירות המותג.
החנות החדשה נפתחה על ידי דלתא ישראל מותגים, המחזיקה בזיכיון הבלעדי של ויקטוריה'ס סיקרט בישראל. מדובר בחנות התשיעית של הרשת בארץ, והיא מצטרפת לפעילות אתר האינטרנט הרשמי של המותג בישראל.
החנות משתרעת על שטח של כ-320 מ"ר ועוצבה בהתאם לקונספט העדכני של המותג, שנועד להציע חוויית קנייה נגישה ונוחה. בחנות מוצעות קולקציות של חזיות, תחתונים ובגדי שינה, לצד מוצרי הביוטי והבישום המזוהים עם ויקטוריה'ס סיקרט.

טיילור מלכוב בפתיחת חנות ויקטוריה'ס סיקרט (צילום: רפי דלויה)
אחד ממוקדי העניין בפתיחה הוא קולקציית BACKSTAGE, שהושקה בישראל זמן קצר לאחר תצוגת האופנה של המותג בלוס אנג'לס. הקולקציה כוללת פריטים בהשראת מסלול התצוגה, עיצובים ייחודיים, מהדורות מוגבלות ופריטים המעוטרים בכנפיים, אחד הסמלים המזוהים ביותר עם המותג.
לצד הקולקציות, החנות מציעה שירות התאמת חזייה אישית, שבמסגרתו מומחיות ההתאמה של המותג מעניקות ייעוץ פרטני ללקוחות. השירות ניתן ללא תשלום וללא צורך בתיאום מראש.
לאירוע ההשקה הגיעו כאמור לירז צ'רכי וטיילור מלכוב. מלכוב, שהצטרפה לנבחרת שגרירות המותג, הגיעה להתרשם מקרוב מקולקציית המסלול החדשה ומהפריטים שהגיעו לישראל בעקבות התצוגה בלוס אנג'לס. במהלך שיחה על אהבה סיפקה צ'רכי אמירה שעוררה עניין: "הכי חשוב זה לדעת עם מי להתחתן ולא פחות חשוב לדעת ממי להתגרש".

לירז צ'רכי בפתיחת חנות ויקטוריה'ס סיקרט (צילום: רפי דלויה)





תגובות