הפאד תאי של הסוהו. צילום: איציק בראל

כמעט על החוף בקוסומוי: הפאד תאי של מסעדת סוהו

פורסם בתאריך: 18.9.17 13:32

המנה הכי תאילנדית שאתם מכירים עם טוויסט עדכני – מתקתק מצד אחד וחריף מצד שני. להלן גרסאות בשריות או צמחוניות

רכיבים: 

כרוב, בצל ירוק, בצל לבן, גזר – חתוכים לרצועות דקות

נבטים

בוטנים

אטריות אורז ברוחב 5 מילימטר (מוכנות לפני הוראות ההכנה על האריזה)

כף סוכר

כף צילי מתוק

קורט מלח

2 כפות סויה

שמן

2 ביצים

כף רוטב פטריות צמחוני

300 גרם רצועות עוף/ רצועות בקר/ קוביות טופו

אופן הכנה:

  1. מחממים בווק מעט שמן מוסיפים את רצועות הירקות והביצים ומקפיצים יחד.
  2. מוסיפים את הסוכר, המלח, הסויה, רוטב הפטריות והצ'ילי וממשיכים להקפיץ יחד.
  3. מוסיפים את התוספת הרצויה – העוף, הבקר או הטופו ומקפיצים ולבסוף את איטריות האורז.
  4. מוזגים לצלחת ומקשטים מעל בנבטים ובבוטנים קצוצים

 

 

תגובות

אין תגובות

תגיות:

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"השקמה ראשון לציון"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר