הרוג בתאונה בכביש 44, חשד לתאונת פגע וברח בה נהרג רוכב הגלגינוע. מהמשטרה נמסר כי בוחני התנועה במרחב שפלה פתחו ל]נות בוקר (שבת) בחקירת נסיבות תאונת דרכים קטלנית, ככל הנראה פגע וברח, בכביש 44 בין צומת כפר חב"ד לצומת בית דגן במעורבות גלגינוע (קורקינט חשמלי). גורמי הרפואה קבעו את מותו של רוכב הגלגינוע במקום ופרטיו אינם ידועים בשלב זה.
כאמור, בוחני התנועה פתחו בחקירת נסיבות התאונה, תוך בחינת ממצאים פורנזים, טכנולוגים ותיעודיים בזירה.
דוברות מד"א: בשעה 03:59 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב איילון על רוכב גלגינוע (קורקינט חשמלי) שנפצע במהלך הרכיבה בכביש 44 בין צומת חב"ד לצומת בית דגן. חובשים ופרמדיקים של מד"א קובעים את מותו של גבר כבן 50 עם חבלת ראש.
פרמדיק מד"א, יוסי רוזנטל, סיפר: "ראינו את רוכב הקורקינט שוכב לצד הדרך כשהוא מחוסר הכרה, ללא דופק וללא נשימה עם חבלה קשה בראשו. ביצענו בדיקות רפואיות אך לצערנו הרב פציעותיו היו משמעותיות ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותו".





תגובות