גופה בראשון לציון, צילום זק"א
גופה בראשון לציון, צילום זק"א

דיווח על ריח חריג: גופת אישה ערירית התגלתה בדירה במצב של ריקבון

מדובר באישה ערירית בת 87. השכנים דיווחו על ריח חריג וכחות משטרה פרצו לדירה. מתנדבי זק"א טיפלו בזירה ובממצאים והגופה שוחררה לקבורה

פורסם בתאריך: 24.6.25 18:05

שוב זה קורה: גופת אישה התגלתה היום במצב של ריקבון בדירה בראשון לציון. מדובר באישה ערירית, בת 87, בזק"א שבים ומבקשים לבדוק מידי פעם מה שלומם של שכנים החיים לבד ואומרים: זה יכול להציל חיים".

היום בשעות הצהריים (ג') התקבל דיווח במוקד זק"א 1220 על ריח חריג מדירה ברחוב אשר לוין בראשון לציון. כוחות המשטרה שהוזעקו למקום פרצו לדירה, שם אותרה גופתה של אישה בת 87, ערירית, במצב ריקבון. מתנדבי זק"א מרחב שפלה פעלו בזירה הקשה, טיפלו בכבוד המת ובאיסוף הממצאים. בזכות פעילותם של מתנדבי זק"א בזירה, הושלמה מלאכת הזיהוי והגופה שוחררה לקבורה.

מוטי בוקצ'ין, דובר זק"א, אמר: "מדי שבוע אנו נתקלים במקרים קשים של מוות בערירות, אנשים מבוגרים שמתים בגפם, ורק לאחר מספר ימים שכנים מדווחים על ריח חריג. מדובר בתופעה כואבת שמחייבת את כולנו לעצור לרגע, ולדפוק על דלת של שכן מבוגר, לפעמים זה כל מה שצריך כדי להציל חיים".

תגובות

אין תגובות

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"השקמה ראשון לציון"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר