פועל נפל מגובה ברחוב אחד העם בראשון לציון, צילום מד"א
פועל נפל מגובה ברחוב אחד העם בראשון לציון, צילום מד"א

תאונת עבודה בראשון לציון: פועל נפל מגובה של 3 מטרים ופונה במצב קשה

צוותי הרפואה מצאו את הפועל כשהוא שוכב מעורפל הכרה, לאחר טיפול ראשוני הוא פונה למרכז הרפואי שיבא

פורסם בתאריך: 5.12.24 11:43

תאונת עבודה בראשון לציון: פועל נפל מגובה של 3 מטרים ופונה במצב קשה. ממד"א נמסר: בשעה 10:02 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב איילון על פועל שנפל מגובה של כ-3 מטר במהלך עבודת שיפוצים ברחוב אחד העם בראשון לציון. חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו טיפול רפואי ופינו למרכז הרפואי שיבא תל השומר גבר בן 28 במצב קשה עם חבלת ראש.

חובש רפואת חירום מיחידת האופנועים של מד"א, חיים שביט, סיפר: "כשהגענו למקום ראינו את הפועל שוכב כשהוא מעורפל הכרה וסובל מחבלת ראש קשה. הענקנו לו טיפול רפואי מציל חיים שכלל חבישות ועצירת דימומים ופינינו אותו בניידת טיפול נמרץ של מד"א לבית החולים כשמצבו קשה".

בן פרידמן, חובש איחוד הצלה, מסר: "מדובר בפועל שלדברי חבריו נפל מסולם תוך כדי עבודות שיפוצים ובעקבות כך הוא נחבל קשות בראשו. הענקנו לו סיוע רפואי ראשוני בזירה ולאחר מכן הוא פונה לבית החולים שיבא-תל השומר במצב קשה".

תגובות

אין תגובות

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"השקמה ראשון לציון"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר