רימון רסס, אילוסטרציה - dmytro.larin.gmail.com-depositphotos.com
רימון רסס, אילוסטרציה - dmytro.larin.gmail.com-depositphotos.com

בהלה בראשון לציון: רימון רסס צבאי גנוב הושלך לעבר בניין מגורים

קול פיצוץ עז החריד הבוקר את העיר. שוטרי תחנת ראשון לציון פתחו בחקירת המקרה ובאיסוף ממצאים מהזירה. נזק נגרם לרכוש

פורסם בתאריך: 14.7.26 09:33

אירוע פלילי חמור הבוקר בראשון לציון: רימון רסס צבאי גנוב הושלך לעבר בניין מגורים ברחוב ירושלים בעיר. הדיווח על שמיעת קול הפיצוץ העז התקבל במוקד 100 של משטרת ישראל, וכוחות גדולים של תחנת ראשון לציון ממרחב שפלה הוזעקו מיד למקום.

עם הגעתם לזירה, איתרו השוטרים את שרידי פריט האמל"ח. על פי החשד הראשוני של החוקרים, מדובר ברימון רסס צבאי שנגנב והושלך במקום ככל הנראה על רקע סכסוך פלילי. מעוצמת הפיצוץ נגרם נזק לרכוש בבניין, אך בשלב זה לא ידוע על נפגעים בנפש.

חוקרי תחנת ראשון לציון פתחו בחקירה רשמית לבירור נסיבות האירוע, במקביל לאיסוף ראיות, ממצאים פורנזיים וסרטוני אבטחה מהזירה בניסיון להתחקות אחר משליכי הרימון.

תגובות

אין תגובות

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"השקמה ראשון לציון"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר