מחקר בוולפסון מגלה: נכנס יין – יוצאת סוכרת

פרופסור חוליו ויינשטיין, מנהל היחידה לסוכרת בוולפסון ומומחה בעל שם עולמי במחלה, עם ממצא מפתיע ומשמח במחקר האחרון

פורסם בתאריך: 9.8.17 08:08

"שתיית אלכוהול במידה, 4-3 כוסות לשבוע של כל סוג יין עשויה למנוע התפרצות של מחלת הסוכרת". כך מבהיר השבוע פרופסור חוליו ויינשטיין, מנהל היחידה לסוכרת בוולפסון ומי שמוכר לאורך שנים כמומחה עולמי במה שזכתה כבר לכינוי "המגיפה של שנות ה-2,000".

בין שאר תחומי אחריותו פרופסור ויינשטיין חולש על מחקרים רבים שנעשים באופן שוטף ביחידה לסוכרת בוולפסון, והוא מסביר: "במחקר אחרון בנושא הובהר מעל ומעבר לכל ספק, ששתיית יינות בכמות של 4-3 כוסות בשבוע, עשויה למנוע את התפרצות הסוכרת".

והוא ממשיך ומבהיר: "יחד עם זאת, שתייה מרובה יותר, של מעל 4 כוסות בשבוע או הימנעות משתיית אלכוהול בכלל, מורידה את סיכויי המניעה של התפרצות המחלה אצל אנשים".

פרופסור ויינשטיין מזכיר בהקשר זה תוצאות מחקר, שנעשה ביחידת הסוכרת בוולפסון ולפיו – שתייה קבועה של כוס יין אחת ביום, לבן או אדום, מורידה את רמות הסוכר בדם אצל החולים במחלת הסוכרת.

בנוסף, יש לפרופסור ויינשטיין מסר למעשנים חולי סוכרת: "השילוב של עישון ומחלת הסוכרת ועישון ממאיר ביותר. זה שילוב מסוכן, שחובה להימנע ממנו. אסור לחולי סוכרת לעשן! נקודה".

תגיות:

אולי יעניין אותך גם

תגובות

🔔

עדכונים חמים מ"השקמה ראשון לציון"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר