תאונה קטלנית בכביש 4, צילום מד"א
תאונה קטלנית בכביש 4, צילום מד"א

המשאית עלתה באש, הנהג נהרג: תאונה קשה בכביש 4 סמוך למחלף חולות

תאונה קטלנית הלילה בכביש 4, סמוך למחלף חולות, בין משאית לרכב פרטי. המשאית עלתה באש לאחר ההתנגשות, ונהגה נלכד בתא הנהג. צוותי מד"א נאלצו לקבוע את מותו במקום

פורסם בתאריך: 30.7.26 08:31

נהג משאית נהרג הלילה (חמישי) בתאונת דרכים בין משאית לרכב פרטי בכביש 4, סמוך למחלף חולות. בשעה 02:42 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א איילון על התאונה. חובשים ופראמדיקים שהגיעו לזירה מצאו את נהג המשאית כשהוא לכוד בתא הנהג, עם חבלה קשה וללא סימני חיים, ולאחר בדיקות רפואיות נאלצו לקבוע את מותו במקום.

פראמדיקית מד"א אנה מיניס וחובשי רפואת החירום שמחה חסיד ואורין ברסי סיפרו: "מדובר בזירה קשה מאוד. נהג המשאית היה לכוד בתוך המשאית כשהוא עם חבלה קשה מאוד וללא סימני חיים. ביצענו בדיקות רפואיות שבסופן לצערנו נאלצנו לקבוע את מותו במקום".

תאונה קטלנית בכביש 4, צילום מד"א

תאונה קטלנית בכביש 4, צילום מד"א

גם צוותי הרפואה של איחוד הצלה הוזעקו לזירת התאונה. החובשים יהושוע קורקוס, ישראל משה ואברימי איצקוביץ מסרו: "מדובר בתאונה בין רכב למשאית שעלתה באש. לצערנו, נהג המשאית שהיה לכוד נהרג במקום עקב אופי הפציעות הקשות מהן סבל".

במקביל, צוותי כיבוי וחילוץ מתחנת ראשון לציון פעלו בשריפת המשאית שפרצה בעקבות התאונה. עם הגעתם למקום החלו לוחמי האש בפעולות כיבוי ובחילוץ נהג המשאית, שהועבר לידי כוחות הרפואה, אשר נאלצו לקבוע את מותו. לאחר מכן השיגו לוחמי האש שליטה על הלהבות והמשיכו בפעולות כיבוי סופי בזירה.

 

תגובות

אין תגובות

🔔

עדכונים חמים מ"השקמה ראשון לציון"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר