כשאנשי חיי הלילה החליטו להסתער על סצנת האוכל

מה גורם לשלושה חברים לפתוח המבורגריה בעיר שבה יש אין סוף אפשרויות לקציצה הטעימה?

לפני כחודשיים נפתח בלב רחוב רוטשילד הסואן ה"קאבנה" בית לבשר ובתרגום חופשי "בקתת חוף", במקום, שגם מעוצב בצורה של בקתת חוף הוקם על ידי הבעלים, אמיר גולי, איש לילה ותיק בעיר ועומר שמר, איש לילה ותיק לא פחות. שניהם חברים מילדות שהחליטו ללכת על כל הקופה ופתחו סניף ראשון לרשת ביבנה הצעירה לפני כשנה וחצי, הסניף הראשון הצליח, הרבה מעל למה שהם ציפו, ואז הם החליטו להקים סניף נוסף בראשון לציון, עיר הולדתם. "אנחנו אוהבים מאוד המבורגרים והם אוהבים אותנו", הם צוחקים, "במיוחד כשהם מגניבים ומעניינים בטעמים ובנראות שלהם", אומר שמר ומוסיף, "כולנו חברים מגיל צעיר והעסק המשותף היה משהו שמתבקש".

הרעיון מאחורי המקום הוא ליצור משהו קצת שונה, ולכן החליטו השניים שכל מנה במקום תלווה בקוקטייל שהוכן במיוחד עבורה, ככה למשל תוכלו למצוא המבוגר עם מזרק וקוקטייל דומה "הרעיון הוא שהקישוטים על הקוקטיילים יהיו תואמים למנות והטעמים יהיו מאוד דומים" מסביר שמר את הרעיון.

איך בכלל הגעתם לטעמים?
"אמיר עשה מליון טעימות עד שהגענו לטעם שרצינו", מספר שמר על שותפו, "הוא מתעסק בפן הקולינרי  ויש לו המון נסיון בתחום, ככה שמבחינתי פיניתי לו את הבמה, התוצאה לפחות בעיני לקוחות מוצלחת, אז נראה לי שעשינו את זה".

אתם במיקום שבו בכל מטר יש המבורגריה, איך מתמודדים עם זה?
"אני חושב שיש מקום לכולם מבחינת הרשתות הקיימות, כמובן שיש הבדלים משמעותיים בין רשתות שעובדות על בשר טרי וטוחנות במקום, מאשר מקומות שקונים קציצות מוכנות וזה ניכר גם בהבדלי המחירים לצרכן. כמובן בסופו של דבר מי שייתן מוצר טוב טרי וטעים ללקוח שירות טוב וחוויה נעימה יצליח".

אז אתם תצליחו?
"אני חושב שהוכחנו את זה ביבנה ועכשיו באנו לפה כדי לתת פייט ולנצח, אין לי ספק שאנחנו פה לעוד הרבה זמן"

, תודה על הרשמתך.
עתה אשר את קבלת הדיוור במייל וקבל את הידיעות החמות בעיר למייל שלך
תגיות:
אולי יעניין אותך גם

תגובות

הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר