מסעדת אנטריקוטה. צילום: ציון בלחסן
מסעדת אנטריקוטה. צילום: ציון בלחסן

הכירו את מסעדת אנטריקוטה ראשון לציון

כריכי בשרים מפוארים לצד תוספות מטריפות, ושירות לקוחות הפועל על פי סטנדרטים גבוהים במיוחד - הכירו את מסעדת אנטריקוטה בראשון לציון – תודו לנו

פורסם בתאריך: 12.12.18 15:36

מה הופך מסעדת בשרים סנטדרטית למקום מנצח? מתכונים קדחתניים ובלתי מתפשרים, מרכיבי מזון מהטריים ביותר שיש, מנות מפתיעות שמשאירות טעם של עוד וסטנדרטים של שירות לקוחות גבוהים ביותר – בכל אלו מחזיקה מסעדת אנטריקוטה, הממוקמת ברחוב הרצל 84 בראשון לציון.

מוריס אוחנה, בעל המסעדה, אומר: "מסעדת אנטריקוטה קיימת כבר יותר מעשור. את המסעדה הקמתי תוך  עבודה קשה ללא פשרות, ואני מנהל אותו כיום".

"בגיל 60 ופעילות של עשרות שנים בתחום המזון (בין היתר: שימשתי קבלן מזון בהנהלה הראשית של קופת חולים מכבי, הכנת מסנדוויצ'ים, ארוחות צהריים, אירועים ועוד, עבדתי כקבלן מזון בעיתון 'על המשמר' ובתפקידים משמעותיים נוספים), תמיד הייתי מקצועי ומאוד מבוקש בכל הקשור לאוכל". אוחנה מציין.

"הכישרון שלי ומה שמייחד אותי בתחום לכל אורך השנים הוא הוא לספק לאנשים את מה שעושה להם טוב. אני מאוד שירותי, והמטרה שלי לרצות את הלקוח כמה שיותר." הוא מוסיף.

על עולם המסעדנות הוא מספר: "מדובר בתחום קשה שממש מוציא ממך את הכל, כל זאת בלי שום ערובה לכך שתקבל תמורה, ורואים את זה בסטטיסטיקות: כ-9 מתוך 10 המסעדות שנפתחות בימינו, נסגרות תוך שנה. מדובר בענף שאם אתה לא נהנה ממנו, אתה לא תשרוד בו. אני פתחתי ענף שלא היה קיים, זאת לאחר שהסתובבתי בעולם ולמדתי את הכל לעומק. אני יודע שכדי להצליח במסעדה ובתחום האוכל, אתה צריך שהרבה מאד אנשים ירצו את המוצר שלך ושהוא יהיה כמה שיותר ייחודי ומקורי".

איך זה בא לידי ביטוי במסעדת אנטריקוטה?

"בניתי תפריט לא גדול. אין לנו צלחות ואני מוכר כריכים. מנת הבית שלנו – כריך אנטריקוט שמוגש בפרנה מרוקאית שיוצאת חמה מהתנור ביחד עם תרכובת הממרחים המומלצת לכריך שמכילה מיונז, חרדל דיז'ון וצ'ימיצ'ורי ביתי שאנחנו עושים במקום. הבשר עצמו הוא מנות של אנטריקוט מובחר מהבשר האיכותי ביותר שיש – אני מאוד מקפיד על האיכות שאני קונה. אני פורס אותו דק דק, מקפיץ אותו על הפלנצ'ה עם בצל, קצת צ'ימיצ'ורי, מלח ופלפל. עם השנים הרבות בתחום צברתי מיומנות בהקפצה כדי לא לשרוף את הבשר, וכל זה הולך בתוך הפרנה שהגודל שלה הוא פי 2 מהגודל של לחמניית בורגר. הלחמניה היא גדולה, חוצים אותה לשניים ומגישים אותה חמה וטרייה. למי שלא אוכל לחם, יש גם אופציה של סלט אנטריקוט." מפרט אוחנה.

"המנה השניה היא ההמבורגר שלנו, גם הוא מאוד איכותי ומורכב מ-40% אנטריקוט טחון בשילוב בשר בקר. כשאתה נותן בו ביס, אתה ישר מקבל טעמים אחרים ברמה שלא הכרת. המנה שלישית היא צ'יקן עוף – פילה עוף שאנחנו מקפיצים אותו על הפלאנצה והוא מגיע עם הפרנה וגם טעים מאוד."

מה עוד תוכל לספר על המנות והתוספות?

"המחירים מתבססים על גודל הבשר בכריך. הגדלים המוצעים הם 120/170/240/360/480/600 גרם. הצעירים לרוב אוהבים ללכת על ה-600 ומסיימים את המנה בלי בעיה. אפשר לקבל את הכריך עם ארוחה שמגיעה במגש מיוחד. התוספות הן טבעות בצל או צ'יפס, יש לנו גם את חמוצי הבית שאנו מכינים בשיטה מיוחדת עם מתכון מיוחד שלנו וניתן לשלב במגש. יש לנו גם רטבים שמעשירים את הטעמים וכל המוצרים שלנו עשויים מחומרי הגלם האיכותיים ביותר. אנחנו גם עושים משלוחים לכל ראשון לציון."

"99% מהלקוחות שלנו מעדיפים לקחת את הארוחה, רק במקרים בהם מדובר בלקוח שלא אוכל צ'יפס או טבעות בצל בכלל אז הוא יעדיף לקחת רק את הכריך." מציין אוחנה. "זהו כל התפריט. זה יכול להשמע מעט, אולם מדובר בתפריט מלא באיכות של מוצרים ובאהבה. אנו נותנים את הנשמה. כל העובדים שלנו יודעים מה זה שירות ואנושיות. אלו הפרמטרים שנתנו לנו לזכות במקום ראשון באיזי בראשון לציון בדירוג חמשת המסעדות המובילות".

מי הוא הקהל שמגיע למסעדה?

"כולם באים לאכול אצלנו – צעירים, מבוגרים, אשכנזים, ספרדים ובקיצור, אנשים מכל הסוגים. אנחנו תמיד שואלים את האנשים שאוכלים אצלנו איך היתה הארוחה ותמיד מקבלים את הציונים הכי גבוהים." מתפאר אוחנה. "אני שומע משפטים שמאוד מחמיא לי לשמוע אותם. זה פשוט מרגש אותי מאוד לשמוע אנשים שבאים ואומרים לי "שמע אכלתי בים מקומות בארץ ובחו"ל ועכשיו אכלתי את הכריך הכי טוב שאכלתי בחיים שלי. לא בניו יורק ולא בשום מקום אחר, אלא אצלך".

"לגבי קהל חדש יש עדיין על מה לעבוד. החיסרון של המקום הוא המיקום שלו וזה מה שומנע ממנו התקדמות. אם היינו במקום ליד משרדים או מקום הומה אדם, המקום היה מתפוצץ. אנחנו מחכים ליום שהמקום יצליח בגדול וכדי להגיע לזה צריך לפצח את הנוסחה שתביא המון אנשים כל יום. דברים כאלו לא קורים כל יום, והמיקום לא יחזיק מסעדה לאורך שנים. הדבר היחיד שמחזיק מסעדה בטווח הארוך הוא בניית תפריט שהוא טוב ללקוחות וגורם להם לבחור בך. זה קשה מאוד להגיע למצב כזהף אבל אנטריקוטה בדרך לשם – והכל בזכות זה שאני עובד קשה בשביל זה, ואני מרים פה את העסק על כל פרט ופרט וכל לבנה ולבנה כדי שהכל ייצא לפועל.

מה החלום שלך?

"החלום שלי הוא לפתוח בכל עיר קטנה סניף של אנטריקוטה, בניהול אנשים מובחרים שיוכשרו אך ורק מתוך הסניף המקורי פה, זאת אחרי שנוודא את היכולות שלהם."

אנטריקוטה בר לאוהבי בשר

טלפון להזמנות 6830*

03-9508730

052-2491625 

להנות מכל ביס. אנטריקוטה ראשון לציון

להנות מכל ביס. אנטריקוטה ראשון לציון

בשר משובח במסעדת אנטריקוטה.

בשר משובח במסעדת אנטריקוטה.

הירשמו עכשיו לקבלת עדכונים על הנושאים שמעניינים אתכם

כתבה שיווקית


 

אולי יעניין אותך גם

תגובות

2 תגובות
  1. דודו

    מס' 1 בארץ!!! גם כריך האנטריקוט שמירב האלופה תכין לכם הוא הדבר הכי טעים שאכלתם מימיכם. וגם ההמבורגר הוא אחד הנדירים שיש לנו פה.

    נ.ב.
    אל תוותרו על רוטב השזיפים המקורי!

  2. משפחת ביטון

    מדהים !!!!
    המקום הטוב ביותר בראשל"צ לבשר !
    אנחנו בקביעות אוכלים בכל רביעי , הניקיון , השירות הטעם … הכל מושששששששששששש

🔔

עדכונים חמים מ"השקמה ראשון לציון"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר